Merin Toive - Arkin Meeri " Pallukka "

Kuvassa Meeri edell. kotitallillaan, kun kävimme siihen tutustumassa. Merin Toive, isä: Tume emä: Jekurin Toive, s. 24.6.2005.

Meillä on ilo esitellä  Arkin uusin hevonen 15-vuotias ( s.-05 ) siitostamma Merin Toive, jota on jo vuosia kutsuttu Pallukaksi.  Katja-Leena päätti ristiä hevosen Meeriksi.  Tarvitseehan hevonen oikean kutsumanimenkin.  

Meeri ei tule talliin yksin.  Se kantaa masussaan toukokuussa syntyvää varsaa.  Varsan isä on huippuori Camri, jonka mm. luonne on arvioitu kympin tasolle.  Se on paljon se.  Myös Meeri vaikuttaa kiltiltä ja kuuliaiselta hevoselta. Sillä on sekä ratsastettu että ajettu.  Sen säkäkorkeus on 155 cm. 

Meeri on varsonut jo monta varsaa ja hoitanut ne aina hienosti. Toivotaan, että lähestyvä synnytys tulee menemään tälläkin kertaa hyvin. Yhtään ei voi tietää, tuleeko varsasta tamma vai ori.  Katja-Leena toivoo kovasti tammavarsaa.  Varsa tulee kimppaomistukseen. 

Meerillä on nyt edessään totuttelu uuteen talliin ja siellä oleviin hevoskavereihinsa. Tilanne on kaikille uusi.  Nyt sen on keskittyttävä emäksi tuloon ja muu saa jäädä vähemmälle.  Varsa vie suurimman huomion heti synnyttyään. 

Merin Toive on palkittu Laatutamma-palkinnolla. Ennätys 30,2ake, 31,1ke.

Sivustolle linkitetään myöhemmin, kuinka Meerin ja varsan kotiutuminen Arkkiin sujuu.  Olethan kuulolla!  

http://www.arkkitalli.fi/414067571

Meeri saapui Arkkiin 2.3.2020