Kerhossa tapahtuu...

20. loka, 2015

Syysloman jälkeen teimme hieman varustehuoltoa.  Harjapakit järjestettiin ja putsattiin. 🤪  Kerholaiset pääsivät ruokkimaan heppoja ruisleivällä ja harjaamaan Ihqua ja Jalmista apuohjaajien Tiinan ja Ellin kanssa. 😉  Lopuksi vielä leikittiin " väriä " hevostiedolla.  

 

Kuvassa: Tiina ja iloiset Ihqun harjaajat; Irina ja Anniina.  😎👍

Kuva: K-L. Klinga

9. loka, 2015

Tänään apuohjaaja Tiina näytti Jalmiksella, kuinka ratsastetaan eri askellajit.  🤪  Lopuksi kerholaiset pääsivät vielä talutukseen Jalmarin selässä.   🙃  Katja-Leenan koiran Bertan pennut Sento ja Otto olivat vielä lopuksi kaikkien ilona.  Tänään ne lähtivät uusiin koteihinsa.  Jokainen sai pitää pentuja myös sylissään.  Kuvassa Matti ja toinen pennuista, Otto. ( Kuva: K-L. Klinga ).

28. syys, 2015

Tänään kerholaiset pääsivät ajamaan Vieno-ponilla.  Kerhoavustajat Tiina & Elli olivat menossa mukana. 🤪🙃

Kaikki saivat ponin menemään myös ravia kentällä.  Ei se niin vaikeaa ollut, vaikka jotkut arastelivatkin aluksi tarttua ohjaksiin.  💋   Sää oli selvästi viilentynyt ( n. + 12 C ja tuulista ). 😉

25. syys, 2015

Tänään kaikki pääsivät taluttamaan Vienoa kentällä. 🤪  Kaikki selvittivät radan hienosti, eikä virhepisteitä juuri kertynyt.  Siitä se lähtee; hevosmiestaidot! 🙃👍

19. syys, 2015

Tänään kerholaiset pääsivät talutusratsastukseen Jalmarilla ja Ihqulla. Taluttajina toimivat kerhoavustajat Tiina & Elli.