10. syys, 2021

Varsan koulutusta

Watti kasvaa ja komistuu.  Se alkaa olla korkeudeltaan jo ison hevosen kokoa. Veikkaanpa, että täysikasvuisena lähentelee sataakuuttakymmentäsenttiä säkäkorkeudeltaan. Isänsä Camri jää hieman sen alle, eikä emäkään ollut ihan niin korkea. 

Takaa on varsaa nyt ohjasajettu joitakin kertoja. Se alkaa sujua kivasti. Tänään pysähdykset ja liikkeellelähdöt menivät hyvin, samoin käännökset. Olen opettanut sen pysähtymään myös tien lopussa ja odottamaan hetken. Hyvä opettaa, etenkin, kun liikennettä on vastassa. 

Tänään eivät autojen ohiajot häirinneet poikaa mitenkään. Onneksi laidunkin on ollut aivan tien vieressä, joten liikenteen ääniin on ainakin tottunut. 

Suitset saatiin myös päähän ja muita vermeitä selkään. Varsa jaksoi seistä paikallaan tallikäytävällä. Kun lenkiltä tultiin, putsattiin myös hyvässä sovussa kaviot. Harjoituksista jäi tosi hyvä mieli. Watti tuli vielä portille session jälkeen hakemaan huomiorapsutukset. Kovasti olen sanallisesti kehunut poikaa. Se on näille suomihepoille mannaa!