8. heinä, 2021

Watin eka leirikokemus

Arkki Valakia eli Watti pääsi elämänsä ensimmäiselle kesäleirille Vahon maisemiin. Se sai tuntumaa lapsijoukkoon, leiriohjelmiin ja pääsipä poika lopuksi uimaan, Ihqun näyttäessä mallia. 
Watti sai kehuja rauhallisesta käytöksestään ja luottamuksestaan ihmiseen. Wattia taluteltiin pihanurmella, kun sen heppakaverit olivat työskentelemässä. Vieno toimi kärryjen edessä mukavasti ja Ihqu sekä Jalmari talutusratsastuksessa. Lapsia leirillä oli parisen kymmentä. 
Jonkin aikaa taluttajat joutuivat odottelemaan uimarannalla Watin kerätessä rohkeutta astua syvemmälle järveen. Kun se keräsi rohkeutensa, se oli innoissaan pienessä aallokossa uiskentelemassa. Toinen taluttajamiehistä meni rinnalle uimaan ja uitti varsaa ympyrällä. Helteen polttaessa kylpy vilvoitti varmasti. Watti oli selvästi tyytyväinen kokemuksestaan! 
Traileriin nousut ja kuljetukset sujuivat myös hyvin. Kyllä jäi hyvä mieli! Kiitokset kaikille apujoukoille! Tästä se sosiaalipedagogiseen toimintaan kasvatettavan hevosen elämä sai paljon uutta pontta tulevaisuuteen. 🌺 -Katja-Leena

Kuvassa Watti Kari Mäkelän talutuksessa Vahon leirillä. Photo by K-L Klinga