21. huhti, 2021

KEVÄTTRIMMAUSTA

Tänään Arkin tiimi vietti mukavan päivän trimmauksen merkeissä.  Topin pitkä turkki sai kohennusta, kun Laura tarttui trimmeriin ja samoin Jalmarin karvoja hieman fiksattiin.  Varsinaisilta klippauksilta hepat säästettiin, että tarkenevat ulkosalla.  Molemmilla ruunilla jo alkaa ikäkin painaa.  Jalmarilla ikää on 21 vuotta ja Topilla 27 vuotta.  Hienosti seisoivat molemmat puomin äärellä ja antoivat tehdä hienosäädöt.  Watti-varsa sai hyvän oppituokion tilanteesta, kun ihmetteli puomin takana touhuilua. 

Hieman tilannekatsausta Arkilta nyt: 

Katja-Leena on ollut lonkan ongelmien vuoksi hissukseen. Ilkka on autellut vieden hevosia tarhoihin ja talliin aamuin illoin.  Onneksi tallilla on käynyt liikuttajia jonkin verran, joten ainakin Jalmari, Ihqu ja Topi ovat päässeet välillä muuallekin tarhoistaan. Watti ja Vieno ovat pitäneet seuraa toisilleen.  Tänäänkin laukkailivat Ihqun kanssa pellolla into piukassa. Kevät maistuu. 

Asiakaskäynnit ovat olleet stopissa jo jonkin aikaa. Korona on verottanut ja Katja-Leenan elämäntilanne muutenkin on vaikuttanut siihen, että toiminta on jouduttu vetämään minimiin siltä osin.  Toukokuussa Katja-Leena lomailee, mutta yksittäisiä käyntejä voi kysellä yv:nä. 

Leirejä tänä kesänä tuskin pidetään. Loppukesään voidaan miettiä viikonlopun kestävää kokoontumista Vahoon hevosten uittamisen ja muuten mukavan yhdessäolon tiimoilta.  Siihen palataan myöhemmin. 

MUKAVAA JA AURINKOISTA KEVÄTTÄ KAIKILLE!  EIKÖHÄN SE KESÄKIN SIELTÄ TULE!

- Katja-Leena & karvakorvat