Albumi

Arkkitallissa asustaa neljä kavioeläintä ja Ama- kissa.  Lisäksi Bertta-koira vieraille usein tallilla Katja-Leenan matkassa.  Vanhin hevosista on Tomun Toive eli Topi.  Ikää tällä suomipollella on jo pitkälti yli 20-vuotta.  Topi on hevoslauman johtaja.  Pikkuinen shettistyttö Vieno eli oikealta nimeltään Lady Lilian on täpäkkä tallin maskotti.  Sillä on sukat joka jalassa. Belgian tuontiponi IhQ (N´Eagle de l´Aube) on kaunis palomino. Sillä on kapasiteettia moneen.  IhQun nimi tarkoittaa suomeksi Aamunkoin kotkaa.  

30.3.2015 tallimme sai uuden asukin, kun islanninhevonen nimeltään Jalmari ( " Jallu ", " Jalmis " ) saapui talliimme Huittisista.  Jalmari on erikoinen väritykseltään ja herasilmäinen herrasmies. Ikää pojalla oli tullessaan 16-vuotta ja se on toiminut monipuolisessa käytössä hevosurallaan.  

Talliin on löytänyt tiensä myös pieni pörröinen kani, joka on ristitty Vanilja Mousseksi.  Se jäi talliin pentueesta, joka asusti vähän aikaa tallissa, kunnes kaikki puput saivat kodin itselleen. Yksi tallitytöistä kesytti kanitytön luonaan niin, että se kesyyntyi silitettäväksi ja hyvin käsiteltäväksi.  Sosiaalistettu kani viihtyy nyt tallissa heppa- ja kissakavereidensa kera.  Se suorastaan nauttii elämästään saadessaan pomppia karsinasta karsinaan vapaasti.  Talli on senkin koti. 

Keväällä 2020 talliin saapui läheltä Turkua sh-tamma Merin Toive.  Se sai kutsumanimekseen Meeri.  Meeri oli tiineenä tullessaan ja pyöräytti keskikesän korvilla suloisen oripojan, joka ristittiin Arkki Valakiaksi eli " Watiksi ".  Meeristä ja Watista voi lukea sivustollamme lisää mm. blogista.  Tällä hetkellä Meeri ja Watti ovat laumautuneet hienosti Vienon kanssa. 

Tallin hevosista on koottu myös omat sivunsa tälle sivustolle. Voit tutustua siellä lisää. Tervetuloa hevostelemaan kanssamme! 

Kommentit

31.03.2016 12:00

Inka&Tarja

Ihg on ihana ja Lilli-Putti myös

21.01.2016 11:21

Inka ja Tarja

IhQ pitkulainen on SÖÖÖÖÖPPPPÖÖÖÖÖ. oispa itellä tollanen hevonen!

15.10.2015 16:10

EMMA

Vieno on ihana

14.04.2015 11:13

Katri

Nätti tuo uusin asukki, Jalmari! :)

03.04.2015 11:42

Eveliina Piispanen

Ihana, ihana Ihqu!!